Aproape jumătate dintre sucevenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au primit oferte de angajare la Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Suceava. 50 de suceveni au fost angajaţi pe loc


Intră acum și în grupul de

La Bursa locurilor de muncă organizată, joi, de AJOFM Suceava au participat 1.561 de persoane în căutarea unui loc de muncă, din care 717 au fost selectaţi pentru încadrare sau au fost încadraţi pe loc.

Bursa generală a locurilor de muncă a fost organizată în judeţ în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Mirela AdomnicaiDirectorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat că la Bursa generală a locurilor de muncă organizată în judeţul Suceava au participat 120 de angajatori din care 49 în Suceava ce au oferit 392 de locuri de muncă, 20 în Fălticeni ce au oferit 72 de locuri de muncă, 12 în Rădăuţi cu 90 de locuri de muncă şi 39 în Câmpulung Moldovenesc care au oferit 121 de locuri de muncă.

La această bursă au venit să-şi caute un loc de muncă 1.561 de suceveni, din care 50 au fost angajaţi pe loc, câte opt în Suceava şi Fălticeni, 14 în Rădăuţi şi 20 în Câmpulung Moldovenesc, iar 667 de persoane au fost selectate în vederea încadrării în muncă, 402 în municipiul Suceava, alte 98 în Fălticeni, 124 în Rădăuţi şi 43 în Câmpulung Moldovenesc.

Mirela Adomnicăi a menţionat că după interviurile susţinute în locaţiile de desfăşurare a bursei, cele mai multe persoane s-au angajat în domeniile construcţiilor, sănătăţii, comerţului şi fabricarea mobilei, în meseriile de tâmplar, electrician, muncitor necalificat, asistent medical sau vânzător.

Directorul executiv al AJOFM Suceava a precizat că au fost prezenţi la această bursă elevii din anii terminali de studii, interesaţi să se angajeze după finalizarea examenelor acestui an, prezenţă apreciată şi încurajată de o bună parte din  angajatori.


Intră acum și în grupul de