Un bătrân din municipiul Suceava, înşelat cu 200.000 de lei de doi tineri din Pătrăuţi


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 83 de ani din municipiul Suceava a fost înşelat cu 200.000 de lei de doi tineri din Pătrăuţi, aceştia fiind reţinuţi în urma unei anchete a Poliţiei.

lei romanesti

IPJ Suceava a anunţat că în cursul zilei de joi s-au efectuat  trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Pătrăuţi  şi s-au pus în executare mandate de aducere faţă de două persoane suspecte şi patru persoane cu alte calităţi procesuale în cauză.

În urma probatoriului administrat s-au emis ordonanţe de reţinere faţă de două persoane, un bărbat  de 29 ani şi o tânără de  28 ani, ambii din comuna Pătrăuți pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Ancheta a stabilit că cei doi, în perioada august 2015 – aprilie 2016, prezentându-se sub alte identităţi, şi profitând de starea de sănătate şi vârsta înaintată a unui bătrân de 83 ani, din municipiul Suceava, l-au determinat sub diferite pretexte nereale să le remită suma de circa 200.000 lei.

 

În acest caz au fost indisponibilizate în vederea instituirii măsurii asiguratorii a sechestrului două autoturisme ce aparţin suspecţilor, care au valoarea estimată de 30.000 lei, fiind continuate activităţile de cercetare în vederea recuperării prejudiciului.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, precizează Poliţia Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de