Patru elevi suceveni premiaţi la Olimpiadele Naţionale de Matematică de la Sovata şi Târgu Mureş


Intră acum și în grupul de

Patru elevi suceveni au obţinut medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiadele Naţionale de Matematică de la Sovata şi Târgu Mureş, trei dintre aceştia primind şi menţiuni din partea MENCŞ.

simulare la matematica

Potrivit ISJ Suceava, eleva Maria Cristina Popa, clasa a V-a, de la Şcoala nr.4 Vatra Dornei, profesor îndrumător Silvica Nisioi, a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Naţională de Matematică organizată la Sovata, elevul Bogdan Rusu, clasa a VI-a, de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare”Suceava a obţinut medalia de aur şi menţiune, iar elevul Eduard-Valentin Dumitrescul, clasa a VI-a, de la acelaşi colegiu sucevean, a obţinut medalia de argint şi menţiune, ambii elevi fiind îndrumaţi de profesorul Dan Popescu.

La Olimpiada Naţională de Matematică organizată la Târgu-Mureş pentru elevii claselor VII-XII, elevul Paul Florin Rebenciuc, clasa a VIII-a, de la Şcoala ”Miron Costin”Suceava, a obţinut medalia de bronz.

De precizat este că medaliile au fost oferite de Societatea de Ştiinţe Matematice din România, iar menţiunile au fost acordate de MENCŞ. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de