Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din Câmpulung Moldovenesc în urma ploilor torenţiale


Intră acum și în grupul de

Pompierii din Câmpulung Moldovenesc au intervenit, marţi seara, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din municipiu care au fost inundate în urma ploilor torenţiale.

inundatii

ISU Suceava a precizat că până la ora 19:00, în urma ploilor torenţiale, au fost afectate trei curţi, o anexă şi un subsol, toate pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, pe str. Mihail Sadoveanu o curte betonată, inundată pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, şi o anexă pe 60 de metri pătraţi, pe str. Dobrogeanu Gherea, curtea casei pe 30 de metri pătraţi şi beciul pe 10 metri pătraţi, iar pe str. Mihai Eminescu, curtea casei pe 40 de metri pătraţi.

Echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit pentru evacuarea apei cu două autospeciale şi două motopompe.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a precizat că nu mai sunt probleme deosebite.

Zona de munte a judeţului Suceava urmează să intre de la ora 22 sub cod portocaliu de ploi abundente.

Totodată, de marţi până joi bazinul superior şi afluenţii râurilor Suceava, Moldova şi Bistriţa sunt sub cod galben hidrologic.(N.B.)


Intră acum și în grupul de