Peste o mie de liceeni din Suceava, Botoșani și Neamț au fost la consultațiile organizate de USV pentru Bacalaureat


Intră acum și în grupul de

Peste o mie de liceeni din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ au participat la consultaţiile în vederea pregătirii pentru Examenul de Bacalaureat, organizate de Universitatea “Ştefan cel Mare”Suceava.

Prorectorul Universităţii sucevene, prof.univ.dr. Mircea A . Diaconu a declarat, vineri, instituţia a organizat, începând cu luna martie, consultaţii la nouă discipline în vederea pregătirii pentru examenul de Bacalaureat, respectiv la limba şi literatura română, la matematică, informatică, fizică, geografie, istorie, filosofie, logică şi argumentare, precum şi la economie.

Diaconu a spus că aceste activităţi de consultaţii au fost realizate modular şi au fost organizate la sfârşit de săptămână, astfel încât să poată participa cât mai mulţi elevi.

El a subliniat că toate consultaţiile s-au organizat pe temele corespunzătoare programei pentru Examenul de Bacalaureat şi au fost susţinute de cadre didactice universitare ale USV.

Diaconu (2)

Prorectorul sucevean a mai spus că la consultaţiile pentru Bacalaureat au participat peste 1000 de liceeni din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ, cei mai mulţi optând pentru consultaţiile la limba română- peste 400 şi la matematică- peste 300.

Diaconu a subliniat că USV intenţionează să continue şi în cursul anului viitor consultaţiile pentru Bacalaureat, ţinându-se cont de interesul crescut al liceenilor pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele şi performanţele şcolare. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de