Târg de Activități Extrașcolare, în weekend, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

 

Complexul comercial Shopping City Suceava va găzdui în weekend un Târg de Activități Extrașcolare, care va fi deschis între orele 10:00-17:00.

”Ajută-ți copilul să-și descopere pasiunea!

Știm cât de important este pentru fiecare părinte să asigure o bună educație și dezvoltare personală pentru copilul său, așa încât în perioada 24-25 septembrie vă așteptăm la Târgul de Activități Extrașcolare din incinta Shopping City Suceava să descoperiți împreună cu cel mic care este cel mai atractiv și benefic mod prin care își poate petrece timpul liber.

Timp de două zile veți avea ocazia de a discuta direct cu reprezentați din domenii diverse și să luați împreună cea mai bună decizie. De la sport, dans, limbi străine și până la ateliere de bune maniere și activități creative și distractive toate vor putea fi descoperite la Târgul de Activități Extrașcolare din incinta Shopping City Suceava.

targ-de-activitati-extrascolare

Cei mici vor fi întâmpinați cu multe premii, jocuri sportive, ateliere de creație și surprize pe tot parcursul târgului”, arată organizatorii evenimentului. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de