MOLDOVA UMORISTICĂ – Concurs de discursuri umoristice și improvizate, la Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Toastmasters Rădăuţi organizează sâmbătă, 8 octombrie a.c., între orele 9:30 – 14:00, la Biblioteca “Tudor Flondor”, concursul de discursuri umoristice și improvizate la nivel de arie.

umor

Asta înseamnă că membrii din cluburile Toastmasters Botoșani, Iași, Chișinău, Suceava și Rădăuți vor avea ocazia de a susține discursuri în fața publicului din Rădăuți, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, participanții vor avea opțiunea de a beneficia de două traininguri susținute de Trainer și Coach Cristina Onofrei și Trainer formator, NLP Practitioner Paul Beschieru, fiecare cu durata de aproximativ o oră.

“Cristina Onofrei ne va învăța cum să ne spunem părerea fără a-i critica pe cei din jur în trainingul cu numele << În loc de critică >> , iar Paul Beschieru ne va ajuta să ne controlăm mai bine viața în trainingul denumit << Descoperă cum poți să alegi ceea ce trăiești >> “, se arată în documentul citat.

Înscrierile și informațiile suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0753/559.750

Biletele se vor plăti la intrare! Pentru prima parte, cea de concurs, prețul este de 10 lei. Pentru cea de-a doua este tot de 10 lei.

”Dacă însă plătiți pentru toată ziua prețul va fi de 15 lei”, mai precizează organizatorii competiției.

 


Intră acum și în grupul de