Seminar gratuit de PARENTING susținut de Urania Cremene, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România, Urania Cremene, va susține miercuri, 9 noiembrie a.c., la Suceava, un seminar gratuit.

urania-cremene
Sursa foto – facebook

În cadrul evenimentului care va avea loc între orele 09.30-13.00, respectiv 16.30-20.00, la Hotel Zamca din muncipiul reședință de județ, părinții vor afla care sunt cele trei nevoi esențiale ale unui copil, vor putea interacționa cu alți părinți care au aceleași interese și provocări ș.a.

Persoanele interesate să participe la seminarul de parenting se pot înscrie online, accesând –http://uraniacremene.ro/calendar/ 

“Vino să afli 18 tehnici pentru a crește un copil echilibrat și să te bucuri din plin de experiența de a fi părinte!”, este invitația lansată de Urania Cremene.

Urania Cremene este mama unui baiețel de aproape 5 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani. Majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri. În ultimii doi ani, Urania a organizat zeci de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 8.000 de părinti din toată țara.


Intră acum și în grupul de