Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava vrea să angajeze ofițer de informare și comunicare și ofițer de monitorizare implementare

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava a anunțat că va realiza o selecție în vederea ocupării a două posturi ale Secretariatului Tehnic Comun al Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020.

Astfel, sunt căutate persoane care să ocupe postul de ofițer Informare, Comunicare, Selecție și ofițer Monitorizare Implementare.

Termenul limită pentru depunerea dosarului de concurs este 10 martie 2017, ora 16:00 (ora României).

Concursul se va desfășura în data de 13 martie 2017, ora 10:00 (ora Romaniei) la sediul BRCT Suceava și va consta într-un test scris din bibliografie, test de limbă engleză, test de operare pe calculator, interviu și analiza CV-ului.

Cerințele pentru cele două posturi sunt postate pe site-ul BRCT Suceava sau al Consiliului Județean Suceava.

 Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, BRCT SUCEAVA, este un organism neguvernamental, non-profit, cu personalitate juridică care funcționează în domeniul dezvoltării regionale și al cooperării transfrontaliere.

Misiunea declarată a BRCT SUCEAVA este dezvoltarea durabilă a regiunilor de frontieră româno-ucraineană prin promovarea cooperării interregionale, interne și internaționale, și sprijinirea inițiativelor locale.