Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava vrea să angajeze ofițer de informare și comunicare și ofițer de monitorizare implementare


Intră acum și în grupul de

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava a anunțat că va realiza o selecție în vederea ocupării a două posturi ale Secretariatului Tehnic Comun al Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020.

Astfel, sunt căutate persoane care să ocupe postul de ofițer Informare, Comunicare, Selecție și ofițer Monitorizare Implementare.

Termenul limită pentru depunerea dosarului de concurs este 10 martie 2017, ora 16:00 (ora României).

Concursul se va desfășura în data de 13 martie 2017, ora 10:00 (ora Romaniei) la sediul BRCT Suceava și va consta într-un test scris din bibliografie, test de limbă engleză, test de operare pe calculator, interviu și analiza CV-ului.

Cerințele pentru cele două posturi sunt postate pe site-ul BRCT Suceava sau al Consiliului Județean Suceava.

 Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, BRCT SUCEAVA, este un organism neguvernamental, non-profit, cu personalitate juridică care funcționează în domeniul dezvoltării regionale și al cooperării transfrontaliere.

Misiunea declarată a BRCT SUCEAVA este dezvoltarea durabilă a regiunilor de frontieră româno-ucraineană prin promovarea cooperării interregionale, interne și internaționale, și sprijinirea inițiativelor locale.

 


Intră acum și în grupul de