De Mărțișor, polițiștii suceveni au desfășurat o acţiune de informare şi responsabilizare în vederea prevenirii faptelor de corupţie


Intră acum și în grupul de

Ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi voluntari, au desfăşurat, miercuri, o acţiune de informare şi responsabilizare în vederea prevenirii faptelor de corupţie, denumită sugestiv ”Mărțișor Anticorupție”, în cadrul căreia au fost distribuite peste 250 de pixuri personalizate, calendare şi alte materiale de promovare a modalităţilor de sesizare privind faptele de corupţie.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava,  între orele 11.00 – 12.30, poliţiştii din cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi cu sprijinul studenţilor Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ,,Ştefan cel Mare” au desfăşurat o acţiune de responsabilizare  în mijlocul comunităţii prin purtarea unor discuţii cu populaţia şi înmânarea unor materiale cu conţinut specific.

Cetăţenilor din zona parcului universităţii şi de pe strada Universităţii din mun. Suceava le-au fost oferite peste 250 de pixuri personalizate cu mesaj preventiv şi cu afişarea numărului special Tel Verde. 0800806806”, precizează sursa citată.

Totodată, specialiştii din cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Suceava, au prezentat riscurile în plan juridic şi personal generate de implicarea în fapte de corupție.

”Nu uitați: sesizați orice faptă de corupție de îndată la TelVerde DGA 0800809806”, este îndemnul polițiștilor suceveni. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de