Un număr de 150 de studenți ai USV au aplicat pentru un stagiu de practică în cadrul firmei ASSIST după evenimentul „Porți Deschise ASSIST Software”


Intră acum și în grupul de

Un număr de 150 studenți suceveni au aplicat pentru un stagiu de practică în cadrul firmei sucevene ASSIST Software în urma evenimentului organizat de companie la Universitatea din Suceava.

Compania arată într-un comunicat că pe parcursul celor patru ore de eveniment ne-am bucurat de prezența a aproximativ 300 de participanți care au interacționat cu membrii echipei ASSIST și au participat activ la demonstrațiile și prezentările tehnice susținute de reprezentanții firmei.

În plus, 150 de studenți au optat pentru un stagiu de practică în companie, fapt care bucură firma suceveană și să întărească parteneriatul de lungă durată dintre Assist și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava care este lider în ceea ce privește formarea și oferirea de resurse umane pentru firma suceveană.

De menționat este că majoritatea studenților care aleg să realizeze un stagiu de practică la ASSIST au șanse reale de angajare, compania având la dispoziție locuri de muncă atât full-time, cât și part-time, pentru ca studenții să beneficieze de flexibilitate și să își poată continua studiile cu succes.

ASSIST Software Suceava a organizat, miercuri, pentru studenții pasionați de cele mai noi tendințe din domeniul IT,  cea de-a IX-a ediție „Porți Deschise ASSIST Software” la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, fiind dedicat studenților din toți anii de studiu și masterat care au dorit să intre în contact direct cu reprezentanții unei companie de succes din domeniul în care aceștia studiază.

În cadrul acestei ediții a evenimentului organizat de ASSIST s-a pus accent pe comunicarea informală, pe manifestarea liberă a curiozității și a interacțiunii deschise dintre profesioniști și studenți, acestea fiind aspecte care facilitează calea spre o carieră de succes.

În cadrul evenimentului a fost organizat și un seminar privind tehnologiile inovative din domeniul IT și implementarea acestora în proiecte reale, unele chiar din lumea fotbalului.

Cea de-a IX-a ediție „Porți Deschise ASSIST Software” s-a desfășurat sub tematica ”Coding and Free Pizza inspired by Messi & Ronaldo” studenții având posibilitatea de a descoperi legătura dintre cele mai ingenioase tehnologii software și fotbalul internațional, dar și modul în care profesioniștii din ASSIST pot contribui la succesul și performanța unor vedete din lumea fotbalului, cum ar fi Messi și Ronaldo.

ASSIST Software este una din principalele firme de pe piața suceveană care investește constant în viitorul profesional al studenților, încă din timpul facultății oferind numeroase stagii de practică pe perioada cărora studenții au șansa de a aplica în proiecte reale cunoștințele dobândite la cursuri.


Intră acum și în grupul de