Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc simultan în Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc. În Suceava sunt 18 angajatori care oferă 156 de locuri de muncă


Intră acum și în grupul de

Bursa generală a locurilor de muncă va fi organizată, în data de 7 aprilie 2017, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Într-un comunicat de presă al AJOFM Suceava se precizează că la această bursă pot participa atât angajatorii suceveni interesaţi să acopere deficitul de personal, cât şi persoanele care doresc să se angajeze sau să schimbe locul de muncă.

Sursa citată precizează că evenimentul are loc simultan în Suceava, la Iulius Mall, în zona liftului panoramic, începând cu ora 10, precum şi la sediile Punctelor de lucru ale AJOFM Suceava din localitățile Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc şi la Casa Germană din Rădăuţi.

Conform AJOFM Suceava, până în prezent, în municipiul  Suceava au confirmat deja participarea 18 angajatori, care vin la Bursa generală a locurilor de muncă având o ofertă de 156 de locuri vacante.

“Până la această dată, oferta care se adresează persoanelor cu studii superioare a ajuns la  17 posturi şi vizează următoarele specializări: inginer industrie alimentară, inginer reţele electrice, inginer mecanic, inginer tehnolog, specialist marketing, programator, inginer sisteme software. Oferta adresată persoanelor cu studii medii sau profesionale a ajuns la 128 de posturi, din cele mai diverse calificări. Mesajul adresat de angajatori subliniază faptul că cerinţele lor se îndreaptă spre atitudine şi motivaţie pentru a învăţa meseria, iar calificările şi experienţa acumulată conduc spre beneficii directe şi nu reprezintă criterii de selecţie eliminatorii.  Bursa oferă o şansă şi celor care nu au nicio calificare, oferta pentru necalificaţi înregistrând un număr de 11 posturi”, precizează AJOFM Suceava.

În comunicatul de presă se arată că în afară de ofertele de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de