La Suceava s-a desfășurat etapa regională Nord-Est a competiției ”Business Plan”


Intră acum și în grupul de

Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava a organizat, luni, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Suceava, competiția „Business Plan” – etapa regională Nord-Est.

La concurs au participat cinci firme de exercițiu înființate de elevi din clasele a XI-a și a XII-a din liceele tehnologice, profilul servicii, din regiunea nord-est, după cum urmează: F.E. CLASSY CHOIS S.R.L. de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău, profesor însoțitor: Nazaret Sorina, F.E. QFORM S.A. de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani, profesor însoțitor: Valinciuc Corina, F.E. MAGIC MUSIC S.R.L. de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Neamț, profesor însoțitor: Tănasă Iulia, F.E. ECO-MURE S.R.L. de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, profesor însoțitor: Bocanci Florența și F.E. E_SSENCE S.R.L. de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, profesor însoțitor: Pracsiu Daniela.

”Fiecare firmă de exercițiu a amenajat un stand de promovare a ideii de afaceri, susținute de numeroase materiale publicitare realizate de elevi.

Micii întreprinzători au prezentat planurile de afaceri ale firmelor de exercițiu, punând accent pe ideea de afaceri, marketingul financiar și perspective de dezvoltare a firmei”, a arătat prof. Gabriela Boberschi, secretarul comisiei de evaluare.

Comisia de evaluare formată din inspectori școlari, profesori de specialitate și un economist reprezentant al Camerei de Comerț și Industrie au apreciat ideile de afaceri prezentate în concurs pentru caracterul inovativ și perspectiva de viitor al mediului de afaceri.

Firma de exercițiu care s-a clasat pe primul loc F.E. QFORM S.A., a fost reprezentată de elevii Andreea Achiței, Florin-Gabriel Foca și Bianca Polec, de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani, va reprezenta zona nord-est la faza națională a competiției Business Plan.

”Felicităm toate echipajele participante la competiția Business Plan – faza regională Nord-Est și urăm succes F.E. QFORM S.A. la faza națională”, a transmis Gabriela Boberschi.


Intră acum și în grupul de