Zece premii şi menţiuni obţinute de elevii suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba ucraineană maternă


Intră acum și în grupul de

Zece elevi suceveni de la Şcoala Gimnazială Bălcăuţi, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret şi de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi au obţinut premii şi menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba ucraineană maternă, desfăşurată în perioada 18-21 aprilie 2017, la Cluj-Napoca, una dintre eleve obţinând nota 10.

ISJ Suceava a informat, luni, că la gimnaziu elevii Nataşa Şoiman şi Alex Oştepoc, din clasa a VIII, de la Şcoala Gimnazială Bălcăuţi, îndrumaţi de prof. Narcisa Cîrstean, au obţinut premiul I, respectiv premiul al III-lea, în timp ce la liceu trei premii I au fost obţinute de elevele Denisa Lorena Cozaciuc, clasa a IX-a şi Cezara Nicoleta Schipor, clasa a X-a, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, îndrumate de prof. Antoneta Crainiciuc, precum şi de Georgiana Nichifuriuc, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, îndrumată de prof. Georgeta Ştefan.

Premiul al II-lea a fost obţinut de elevii Alin Grigoraş, clasa a XI-a şi Mădălina Grigoraş, clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic” Laţcu Vodă” Siret, prof. îndrumător Antoneta Crainiciuc, premiul al III-lea a fost obţinut de eleva Tabita Ciobaniuc, clasa a X-a, iar menţiuni au obţinut Ilinca Andreia Jighir, clasa a IX-a şi Nataşa Alexandra Chiriac, clasa a XI-a, toate de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, îndrumate de prof. Antoneta Crainiciuc.

De precizat este că eleva Cezara Nicoleta Schipor, clasa a X-a, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret a obţinut nota 10 la această olimpiadă.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de