Ședințe publice de repartizare în etapa de pretransfer consfințit între unitățile de învățământ, marți, la Colegiul „Petru Mușat” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Şedinţele publice de repartizare în cadrul etapei de pretransfer consfinţit între unităţile de învăţământ au loc, marţi, la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava.

Potrivit ISJ Suceava, soluţionarea cererilor de pretransfer în cadrul etapei de pretransfer consfinţit între unităţile de învăţâmânt preuniversitar din judeţul Suceava se realizează în şedinţele publice de repartizare, ce sunt programate pentru data de 25 aprilie 2017, la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava.

Aceste şedinţe încep în cursul dimineţii de marţi, de la ora 9,30, în sala de şedinţe a colegiului, pentru toate disciplinele.

În judeţul Suceava sunt 105 cadre didactice titulare care şi-au depus, în perioada 28-31 martie 2017, dosarele pentru etapa de pretransfer consfinţit între unităţile de învăţământ preuniversitar sucevene, care au fost evaluate de Comisia de Mobilitate din cadrul ISJ Suceava, a declarat, luni, pentru NewsBucovina,  purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de