Premii speciale şi menţiuni obţinute de şapte elevi suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane


Intră acum și în grupul de

Şapte elevi suceveni din cei nouă care au participat la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane, desfăşurată la Deva, în perioada 24-28 aprilie 2017, au obţinut premii speciale şi menţiuni.

Potrivit ISJ Suceava, doi elevi din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială “Regina Elisabeta” Rădăuţi, respectiv Matei Sava şi Melania Neamţu, îndrumaţi de profesoara Nicoleta Eugenia Berbeneciuc, au obţinut menţiune la disciplina Educaţie civică, alte două eleve de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, au obţinut menţiune şi premiul special – Raluca Georgiana Atitienei, clasa XI-a, îndrumată de profesoara Laurenţa Hacman, la disciplina Logică, argumentare şi comunicare, iar Ştefana Strugaru, clasa a XII-a, îndrumată de profesorul Cezar Anuţei, la disciplina Sociologie.

Doi elevi din clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi”Rădăuţi, au obţinut menţiune şi premiul special, Costel Corbuleac la disciplina Economie, iar Daniel Moloci la disciplina Filosofie, ambii elevi fiind îndrumaţi de profesorul Corvin Bejenariu.

O elevă a Colegiului “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Diana Baron, clasa a XI-a, îndrumată de profesoara Ana Maria Rusu, a obţinut menţiune şi premiul special la disciplina Psihologie.

Lotul olimpic al judeţului Suceava, format din nouă elevi, a fost însoţit la Deva de profesoara Laurenţa Hacman de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava.

ISJ Suceava mai precizează că din Comisia Centrală a Olimpiadei de științe socio-umane au făcut parte, în calitate de membri, profesorii: Gabriela Aungurencei de la  Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”  Suceava, Ioan Caulea de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, Doinița Vasiliu de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc și Viorica Ionițe de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de