Ion Lungu, după întâlnirea cu ambasadorul Poloniei: Am invitat investitorii poloni să vină să investească în Suceava şi în Zona Metropolitană


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, luni, după întâlnirea cu ambasadorul Poloniei în România, Marcin Wilczek, că i-a spus acestuia că investitorii polonezi au oportunități de investiții în Suceava, dar și în Zona Metropolitană Suceava.

El a arătat că, în cadrul întâlnirii cu Marcin Wilczek i-a vorbit acestuia despre proiectele comune pe care ar putea să fie dezvoltate în Suceava atât pe linie culturală, dar şi de afaceri.

„În acest sens, am invitat investitorii poloni să vină să investească în Suceava şi în Zona Metropolitană, fiind foarte multe priorități de investiții pe fonduri europene dar şi pe alte tipuri de investiții”, a menționat Ion Lungu.

El a mai anunțat că l-a invitat pe ambasadorul Poloniei să vină anul viitor în cadrul Proiectului Centenar 2018 la ziua dedicată Poloniei în cadrul orașelor înfrățite pentru a sărbători înfrățirea cu orașul Sosnowiec din Polonia.


Intră acum și în grupul de