Flutur: Lucrările la centrul de radioterapie de la Suceava încep în luna iunie, analizăm ofertele pentru extinderea secției de cardiologie și începem noul ambulatoriu


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că la Spitalul Județean de Urgență Suceava continuă investițiile în extindere și modernizare, arătând că în luna iunie încep lucrările la centrul de radioterapie, urmează extinderea secției de cardiologie, construcția noului ambulatoriu, dar și extinderea parcării.

Flutur a spus într-o conferință de presă că acum se analizează ofertele pentru extinderea cardiologiei cu 600 de mp.

„Suntem în analiza de oferte, vedem cine câștigă și să se apuce cât mai repede de treabă”, a spus Flutur.

El a adăugat că la ambulatoriu se lucrează la studiul de fezabilitate care ar urma să fie finalizat în luna iunie ca să se poată începe procedurile pentru construcția noului pavilion ce va cuprinde ambulatoriu și spații pentru internările de zi.

Flutur a mai spus că în spatele SJU Suceava se extinde parcarea cu minim o sută de locuri de parcare pentru că acum numărul de locuri de parcare nu face față.

Președintele CJ Suceava a mai declarat că pentru central de radioterapie, în luna iunie ar urma să înceapă lucrările de construcție.

Contractul de concesionare a unei suprafeţe de 1000 de metri pătraţi, destinate construcţiei la Suceava a unui centru de radioterapie, a fost semnat, în decembrie 2015 cu o firma clujeană care va investi aproximativ 13 milioane de euro pentru implementarea acestui proiect.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de