Conducerea SJU Suceava a aprobat cererea fostului director financiar-contabil, Constantin Boliacu, de încetare a contractului de muncă. În locul său va fi numit un interimar, pentru că la concursul pentru post nu s-a înscris nimeni


Intră acum și în grupul de

Doar un candidat s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijiri al SJU Suceava, în timp ce pentru postul de director financiar-contabil nu s-a înscris nici o persoană.

Constantin Boliacu

La concursul pentru ocuparea funcţiilor de director de îngrijiri şi de director financiar-contabil, ce va fi organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în data de 14 iunie 2017, s-a înscris doar un candidat, în timp ce pentru celălalt post vacant nu s-a înscris nici o persoană.

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, miercuri, că după finalizarea perioadei de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director de îngrijiri şi de director financiar-contabil, doar un singur candidat şi-a depus dosarul de înscriere la concurs, respectiv actualul director de îngrijiri Doina Chirap.

Rîmbu a spus că pentru postul vacant de director financiar-contabil nu s-a înscris nici un candidat, precizând că fostul director financiar-contabil Constantin Boliacu a solicitat încetarea contractului de muncă la SJU Suceava.

El a mai spus că solicitarea lui Constantin Boliacu a fost aprobată, iar conducerea spitalului i-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată în mandatul de trei ani în funcţia de director financiar-contabil.

Managerul SJU Suceava a precizat că până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului vacant de director financiar-contabil al spitalului sucevean, cu aprobarea Consiliului Judeţean Suceava, va fi nominalizată o persoană pentru a ocupa funcţia de director financiar-contabil interimar, pentru o perioadă de trei luni de zile.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de director de îngrijiri constă într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului şi un interviu de selecţie.

De precizat este că mandatele de trei ani ale directorului de îngrijiri, Doina Chirap şi ale directorului financiar-contabil, Constantin Boliacu, s-au încheiat în cursul acestei luni.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de