Sesiuni de informare pentru personalul DGASPC Suceava, în vederea creșterii performanțelor profesionale


Intră acum și în grupul de

 

Salvați Copiii filiala Suceava anunță că organizează în zilele de 8 și 9 iunie 2017, în parteneriat cu D.G.A.S.P.C. Suceava și Muzeul Bucovinei, sesiuni de informare pentru personalul din cadrul D.G.A.S.P.C. Suceava.

Potrivit  președintelui Salvați Copiii filiala Suceava, Camelia Iordache, acțiunea se desfășoară în sala de conferințe de la Muzeul de istorie, în intervalul  orar 9:30 – 16:00.

”Lector este Diana Stănculeanu, psihoterapeut, coordinator al proiectului national Centru de Consiliere pentru Părinți, iar tematica abordată cuprinde noțiuni despre Teoria atașamentului, Autonomie și rutine ale copilului, Stiluri parentale”, a arătat Camelia Iordache.

Ea a mai precizat că acțiunea face parte dintr-un parteneriat al Organizației Salvați Copiii filiala Suceava și al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Suceava care are ca obiectiv colaborarea în vederea realizării unor sesiuni de informare cu personalul din cadrul D.G.A.S.P.C. pe domenii de asistență socială, psihologie, legislație și comunicare cu beneficiarul și în echipa interdisciplinară, în vederea creșterii performanțelor profesionale. (Irina Lițu)

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de