Postul de director de îngrijiri al SJU Suceava a fost ocupat prin concurs de asistenta medicală Doina Chirap, fiind la al treilea mandat în această funcţie


Intră acum și în grupul de

Fostul director de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, asistenta medicală Doina Chirap, a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director de îngrijiri al unităţii spitaliceşti, desfăşurat în cursul săptămânii trecute.

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijiri al SJU Suceava s-a înscris un singur candidat, respectiv Doina Chirap.

Ea a obţinut la proba scrisă nota 10, la proba interviului de selecţie- nota 9,8, iar la susţinerea proiectului- 9,5, media finală de promovare a concursului fiind 9,76.

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat pentru NewsBucovina că, în prezent, echipa managerială a spitalului este completă şi se va axa, în continuare, pe creşterea calităţii serviciilor medicale oferite pacienţilor care se adresează unităţii spitaliceşti sucevene, dar şi în derularea procesului de pregătire în vederea reacreditării SJU Suceava .

El a spus că în urma desfăşurării probelor concursului pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijiri al SJU Suceava, fostul director de îngrijiri, Doina Chirap, a promovat concursul.

Rîmbu a mai spus că Doina Chirap este la al treilea mandat în această funcţie şi, până în prezent, a avut o comunicare şi o colaborare foarte bună cu asistenţii şefi ai secţiilor din spital şi cu întregul colectiv, este bine pregătită profesional şi a fost implicată activ, împreună cu directorul medical al SJU Suceava, medicul Doina Elena Motan Ganea, în procesul de pregătire în vederea reacreditării spitalului.

Reamintim că la concursul pentru ocuparea postului vacant de director financiar-contabil nu s-a înscris nici un candidat, iar în aceste condiţii,  la începutul săptămânii trecute, prin dispoziţia de numire în funcţie emisă de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi prin decizia managerului SJU Suceava, a fost numită în postul de director financiar-contabil al unităţii spitaliceşti economist Paraschiva Maruseac, şef al Serviciului Financiar-contabilitate din spital, care va ocupa această funcţie timp de şase luni, până la organizarea unui nou concurs.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de