Altercație la o terasă din parcarea unui complex comercial din Suceava. Un sucevean a fost reținut după ce a înjunghiat doi tineri din Salcea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de  42 de ani din Suceava a fost reținut, sâmbătă, după o altercație la o terasă amplasată în parcarea unui complex comercial sucevean.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată, sâmbătă dimineața, de un echipaj al poliției locale Suceava despre faptul că, în parcarea unui complex comercial a avut loc o agresiune, iar din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 00.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la una dintre terasele amenajate în parcarea complexului comercial, a avut loc o altercație între doi tineri, aceștia lovindu-se reciproc.

Ulterior, la fața locului a sosit mama unuia dintre tineri și concubinul acesteia, un localnic de 42 de ani, care a intervenit în scandal, fiind și el agresat, motiv pentru care a ripostat, lovind cu un cuțit pe un tânăr de 28 de ani, din orașul Salcea și unul de 29 de ani, din localitate.

Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imediat au fost constituite mai multe echipe operative care au îmânzit întreg arealul, în urma măsurilor întreprinse, agresorul și celelalte persoane implicate în incident fiid localizate şi identificate de polițiști.

Astfel, a fost identificat agresorul în persoana unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava acesta fiind preluat în custodia poliţiştilor şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate şi a concluziilor medicale s-a constatat că leziunile prezentate de cei doi tineri nu au fost de natură a le pune în primejdie viaţa.

În urma probatoriului administrat în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a suspectului de 42 de ani, pentru lovire sau alte violenţe și efectuarea în continuare a urmării penale și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliția Municipiului Suceava – Biroul de Investigaţii Criminale.

Poliţiştii suceveni atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

„Conducerea IPJ Suceava îi avertizează încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, menționează Poliția Județeană Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de