Un bărbat din Izvoarele Sucevei, arestat pentru că a încercat să întrețină relații sexuale cele două fete ale lui de 7 și 9 ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Izvoarele Sucevei a fost arestat preventiv și este cercetat pentru tentativă de viol și agresiune sexuală după ce a încercat să întrețină relații sexuale cu fiicele lui de 7 și 9 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au anunțat, marți, că au dispus punerea în mișcare acțiunii penale  faţă de Petru Daneliuc, de 38 ani, fără antecedente penale, pentru ”tentativă la infracțiunea de viol”,  aflată în concurs cu infracțiunea de ”agresiune sexuală”, comise față de două fete.

Ancheta a stabilit că în perioada 11.04.2015-18.07.2017, Petru Daneliuc din Izvoarele Sucevei, a încercat să întrețină relații sexuale de tip normal și anal cu o fată de 9 ani, prin constrângere, profitând de autoritatea acestuia asupra ei și de vârsta fetei.

De asemenea, din luna iunie 2017, în mai multe rânduri, a încercat să întrețină relații sexuale cu cealaltă fată a lui, de  de 7 ani, prin constrângere, profitând de autoritatea acestuia asupra ei și de vârsta acesteia.

Faptele s-ar fi produs atât în locuința lor cât și la o târlă proprietate privată situată tot în satul Brodina din Izvoarele Sucevei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au solicitat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2017 şi până la data de 30.08.2017 inclusiv, întrucât din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul Daneliuc a săvârşit cu intenţie  infracţiunile pentru care este cercetat.

Ca urmare, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de