Dan Ioan Cușnir își cere scuze că un autoturism al firmei sale a fost parcat pe o trecere pentru pietoni


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, și-a cerut scuze, marți, sucevenilor pentru că un autoturism al firmei sale a fost parcat pe o trecere pentru pietoni din municipiu.

„Poate că aţi văzut, pe reţelele de socializare, în ziua de joi 27 iulie 2017, întâmplător după şedinţa de Consiliu Local, următoarele fotografii în care un autoturism al firmei mele era parcat pe o trecere de pietoni.  În primul rând doresc să îmi cer scuze, în cel mai sincer mod posibil, de la cetăţenii care au trecut pe acolo şi au fost incomodaţi de modul nefericit în care a fost parcat autoturismul. Nu are nici o importanță dacă fotografia este recentă sau veche, dacă autoturismul a incomodat un minut sau o oră, dacă şofer eram eu sau altcineva, dacă a ocupat întreaga trecere de pietoni sau doar parţial. Învăţăm din greşeli şi suntem mai atenţi pe viitor”, a spus Cușnir.

El a mulțumit celui care a postat fotografiile pe o rețea de socializare, chiar dacă de pe un cont fals.

„Pentru a-mi îndeplini visul pe care îl am faţă de Suceava, nu am nevoie de aplaudaci şi de  lăudători, nu am nevoie de postaci si de așa-ziși bloggeri plătiți, ci de oameni care să mă critice, care să mă tragă de mânecă atunci când greşesc. De fiecare dată”, a spus Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de