Autoturism de lux căutat de autoritățile din Cehia, depistat la o zi de la emiterea alertei, în Vama Siret. La volan era un tânăr ucrainean


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat, marți, un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 138.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, de către autorităţile din Cehia.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat, marți dimineața, în jurul orei 01.00, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Cehia, condus de către cetăţeanul ucrainean Nikita K., în vârstă de 20 de ani.

Tânărul ucrainean s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă „bun căutat pentru confiscare”, alerta fiind introdusă luni,  14 august, de către autorităţile din Cehia.

În acest caz, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul marca Mercedes Benz, în valoare de 138.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de