Peste 50 de poliţişti suceveni la Suceava Air Show și Bucovina Rock Castle. O parte dintre ei sunt în mulțime în civil


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava anunță că în acest week-end   în Suceava se desfăşoară două evenimente de amploare, Suceava AirShow 2017 şi Bucovina Rock Castle care care participă mii de persoane, suceveni dar şi turişti.

În acest context, zilnic, peste 50 de poliţişti sunt angrenaţi în măsuri de asigurarea a ordinii şi liniştii publice şi descurajare a faptelor antisociale. Poliţiştii de ordine publică monitorizează atent activităţile desfăşurate, iar poliţiştii rutieri asigură fluidizarea traficului în zonă. De asemenea, poliţişti judiciarişti în ţinută civilă sunt în mijlocul cetăţenilor pentru prevenirea furturilor din genţi şi buzunare şi pentru descurajarea faptelor cu violenţă.

De asemenea, parcările din proximitatea Cetăţii de Scaun dar şi cele amenajate în zona Aeroportului Internaţional Suceava sunt permanent monitorizate pentru prevenirea furturilor din auto.

Totodată, poliţiştii de prevenire vor derula activităţi de informare şi responsabilizare a cetăţenilor, urmând a fi distribuite peste 2000 de materuiale preventive realizate în cadrul campaniei „Hoţii sunt creativi! Fii preventiv!” derulată în parteneriat cu GoupAma Asigurări. Mesajul transmis de poliţişti este unul simplu şi cât se poate de logic: când esti la un astfel de eveniment (spectacol aviatic, concert rock, etc.) împreună cu familia casa ta devine mai vulnerabilă dacă nu iei câtebva măsuri de prevenire a furturilor din locuinţă.


Intră acum și în grupul de