Echipaje de poliție sucevene în stare de alertă duminică dimineața pentru a reține doi bărbați care au provocat distrugeri și agresiuni într-un bar din Șaru Dornei supărați că nu au găsit persoana pe care vroiau să se răzbune


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, duminică, prin 112 despre faptul că în incinta unui bar din comuna Șaru Dornei, doi bărbați înarmați cu bâte, ce intenționau să se răzbune pe o persoană, au distrus o ușă, au agresat un client, au distrus și au furat un telefon după care au plecat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că duminică dimineața  în jurul orei 05.00, un tânăr de 19 ani, din comuna Șaru Dornei, împreună cu un bărbat de 31 ani, din comuna Șcheia, au pătruns în incinta barului, având asupra lor obiecte contondente, căutând o persoană cu care aveau un conflict mai vechi.

Întrucât persoana căutată nu se afla înăuntru, cei doi au început să lovească cu picioarele o ușă de la un depozit şi un aparat de jocuri de noroc.

În incinta barului se aflau barmanul de serviciu şi trei adolescenţi. La un moment dat barbatul de 31 de ani l-a acostat pe unul dintre aceştia, l-a lovit şi i-a distrus telefonul mobil, iar celălalt tânăr a furat telefonul unui alt adolescent.

După comiterea faptei, cei doi au părăsit locul faptei. Au fost alerate mai multe echipaje de poliţie care au reuşit să-i localizeze pe cei doi bărbaţi de 19 şi 31 de ani şi să îi reţină.

Împotriva celor doi suspecți poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal infracțiunile de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „distrugere”, „lovirea sau alte violențe” și „furt calificat”.

 


Intră acum și în grupul de