Ministerul Transporturilor: Șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată cel mai repede în mai 2019


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat, joi, în emisiunea Exclusiv 90 de minute că a primit o veste proastă din partea Ministerului Transporturilor care a arătat că potrivit calendarului preconizat, șoseaua de centură a Sucevei ar urma să fie finalizată cel mai repede în luna mai 2019.

Seredenciuc a spus că a primit, joi, o scrisoare din partea Ministerului Transporturilor care a răspuns la o întrebare adresată de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în care se estimează că în luna mai 2019 se va finaliza șoseaua de centură a Sucevei.

„În mai 2019,din previziunile Ministerului Transporturilor se va finaliza șoseaua de centură dacă lucrurile vor merge bine, deci fără contestații”, a spus Seredenciuc.

El a arătat că Ministerul Transporturilor menționează că nouă luni vor dura lucrările pentru finalizarea șoselei de centură.

„Vor începe în vara lui 2018, vor dura nouă luni și se vor termina în mai 2019. Este o scrisoare oficială primită astăzi de la Ministerul Transporturilor”, a spus Seredenciuc.

El a arătat că dacă lucrurile mergeau normal cum au fost începute anul trecut, anul acesta era în funcțiune și a menționat că estimarea de anul trecut al Companiei de drumuri era că lucrările vor dura doar trei luni pentru finalizare.

Seredenciuc că aproape doi ani pentru o bucățică de lucrare este de neacceptat.

Lucrările la șoseaua de centură au început în 2007, iar dacă estimările Ministerului Transporturilor se adeverește, aceasta va fi dată în folosință după 12 ani.


Intră acum și în grupul de