Acasă Social Peste o sută de polițiști suceveni au asigurat și marți măsuri de...

Peste o sută de polițiști suceveni au asigurat și marți măsuri de siguranță în zona școlilor și au participat și activități interactive, în special cu elevii din clasele primare


Intră acum și în grupul de

Peste o sută de poliţişti suceveni au fost angrenaţi marți în activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona unităţilor de învăţământ.

Potrivit Poliției Județene Suceava, poliţiştii au asigurat dimineaţă şi la prânz venirea şi plecarea elevilor de la şcoală în siguranţă şi au vegheat la siguranţa rutieră în zona unităţilor de învăţământ.

De asemenea, poliţiştii au participat şi la activităţi interactive la clase, promovând recomandări preventive, în special pentru elevii din clasele mici.

Prima zi de școală, după ziua de luni în care au avut loc manifestările de deschidere a anului şcolar  a decurs fără probleme pentru că polițiștii au fost lângă copii, iar cei mici au respectat sfaturile oamenilor legii și au mers spre școală doar prin zone circulate; au stat de vorbă doar cu persoane cunoscute;au evitat să aibă asupra lor obiecte de valoare



Acţiunile vor continua şi în zilele viitoare, siguranţa în şcoli fiind o prioritate a Poliţiei Române, anunță IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version