Agenții economici suceveni consultați cu privire la utilitatea introducerii plății defalcate a TVA


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava anunță că a inițiat o activitate de diseminare a chestionarelor privind plata defalcată a TVA-ului (Split TVA), în vederea consultării mediului de afaceri sucevean cu privire la utilitatea noilor reglementări și a măsurilor ce ar trebui adoptate pentru a eficientiza activitatea desfășurată de către agenții economici.

”Considerăm oportun să venim în întâmpinarea agenților economici cu o astfel de inițiativă în vederea concretizării acesteia într-un memoriu prin care să evidențiem opinia agenților economici de la nivelul județului Suceava privind utilitatea și necesitatea intrării în vigoare a O.G. nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA (split TVA), precum și expunerea punctelor de vedere ale mediului de afaceri sucevean cu privire la măsurile ce ar trebui adoptate pentru a preîntâmpina dificultățile și a crește eficiența activității desfășurate.

Astfel,  în vederea stabilirii unei opinii cât mai pertinente cu privire la noile reglementări, este util să se comunice părerea fiecărui agent economic prin simpla accesare a site-ul ccisv.ro și completarea celor trei întrebări punctual enunțate”, a declarat președintele executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu.

Potrivit acestuia, link-ul de acces al chestionarului este: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9dO_DUZmkVpzYVqioeeC1NvguARDx3Yp99q3LodtwJaP7g/viewform?c=0&w=1


Intră acum și în grupul de