FOTO VIDEO Percheziții în Suceava privind fraude cu aparate de jocuri de noroc: 23 de aparate tip slot – machine şi o tonă de alcool confiscate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Suceava efectuează, marți, șase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracțiuni economice, în domeniul jocurilor de noroc, iar până acum polițiștii au ridicat 23 de aparate tip slot-machine și au confiscat o tonă de alcool de contrabandă și peste 1.000 de țigări.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava desfășoară, marți, șase percheziții domiciliare,  în cadrul unui dosar penal, având ca obiect infracţiuni şi acte ilicite prevăzute de legislația privind exploatarea jocurilor de noroc.

Percheziţiile sunt efectuate la persoane fizice şi juridice, de pe raza judeţului Suceava, atât în mediul urban cât şi rural, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Rădăuţi.

Până în prezent, în urma derulării celor șase percheziţii, au fost ridicate spre confiscare 23 de aparte tip slot – machine, polițiștii confiscând și o tonă de băuturi alcoolice, dar și peste 1.000 de țigarete de contrabandă.

De asemenea, trei suspecți că au comis infracţiuni la regimul de autorizare şi funcţionare a aparatelor de joc tip slot – machine vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La activități participă și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale și jandarmi.

Polițiștii beneficiază în cadrul acțiunii de sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Oficiului Naţional Pentru Jocuri de Noroc, urmând a fi stabilit astfel şi prejudiciul cauzat bugetului de stat prin funcţionarea neautorizată a acestor aparate.


Intră acum și în grupul de