Lucrările de amenajare a zonei de agrement Tătărași nu vor fi finalizate în această lună


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că lucrările la Zona de Agrement Tătărași nu vor fi finalizate la sfârșitul acestei luni și că abia din primăvara anului viitor sucevenii se vor putea bucura de prima zonă de agrement din municipiu.

Ion Lungu a precizat, în cadrul comandamentului săptămânal ce urmărește desfășurarea proiectelor de investiții din municipiul reședință de județ, că zona de agrement nu poate fi dată în folosință la 1 octombrie din cauza faptului că echipamentele pentru terenul de mini-golf prevăzute în proiect nu se mai fabrică și astfel trebuie găsite soluții noi.

„Nu mai este posibil să terminăm lucrările la 30 septembrie pentru că s-a întârziat cu echipamentele de mini-golf. Zona de agrement va intra în plin din primăvara anului viitor”, a spus primarul Ion Lungu.

Precizăm că zona de agrement trebuia dată în funcțiune în luna iulie a acestui an, însă din cauză că municipalitatea nu a putut accesa un credit contractat pentru realizarea investiției, termenul de finlizare a fost amânat pentru luna septembrie a acestui an.

Lucrările de amenajare a zonei de agrement Tărărași sunt realizate de firma botoșăneană Victor Construct, lucrările fiind pe o suprafaţă de 75.250 mp.

 


Intră acum și în grupul de