Primăria Suceava mai cumpără 10 autobuze în municipiu pentru a completa parcul actual în condițiile eliminării transportului complementar


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava va aloca circa 500.000 de euro pentru a achiziționa zece autobuze de capacitate medie pentru a completa parcul actual mai ales că a fost eliminat transportul complementar cu maxi-taxi.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că compania de transport public local a cerut ca în bugetul pentru anul viitor să fie prevăzută suma necesară achiziționării unui număr minim de 10 autobuze de capacitate medie sau mare.

Lungu a arătat că este de acord cu această cerere având în vedere faptul că, oficial, nu mai funcționează transportul complementar.

„Sunt de acord să cumpărăm zece autobuze de capacitate redusă în așa fel că pe lângă ce 40 de autobuze electrice care vor fi achiziționate, sper că anul viitor, și cu cele 10 autobuze de capacitate redusă achiziționate în anii trecuți să putem asigura un transport public local normal în municipiu”, a spus primarul.

 


Intră acum și în grupul de