Ion Lungu, la Ziua contabilului, și-a adus aminte de perioada când balanțele contabile se făceau de mână. Filip Șerban, premiat pentru cea mai mare implicare în schimbarea legislației


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, economistul Ion Lungu, a participat joi la Ziua Contabilului unde și-a adus aminte de perioda când balanțele contabile se făceau de mână, iar prefectul de Suceava, prezentă la această manifestare, a concluzionat că „unu plus unu fac doi”.

Membrii CECCAR suceveni au sărbătorit, joi, Ziua contabilului, iar la manifestare au participat pe lângă contabili , experți contabili, auditori și autorități locale, dar și reprezentanți ai Universității Suceava.

În cadrul manifestării au fost împărțite diplome și cupe pentru activitatea membrilor CECCAR, iar expertul contabil Șerban Filip, cunoscut pentru intervențiile sale în ceea ce privește legislația fiscală a fost premiat pentru implicare în schimbările de legislație.

Prezent la această marcare a Zilei Contabilului, primarul Sucevei, Ion Lungu, care este economist, a rememorat perioada când bilanțurile contabile se făceau de mână, pe hârtie, nu ca acum printr-un program pe calculator și a spus că îi este dor să mai facă o balanță ca pe vremuri.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a subliniat importanța activității membrilor CECCAR,și a concluzionat că „unu plus unu fac doi”, fapt ce a stârnit glume între contabili care au spus că în contabilitate aceasta nu este neapărat o regulă.

Directorul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a subliniat că această structură a sprijinit și va sprijini CECCAR.

 


Intră acum și în grupul de