Bogdan Gheorghiu: ”Am în vedere o serie de inițiative legislative care să reglementeze relația stat-mediul privat”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu a anunțat în cadrul festivităților generate la Suceava de Ziua Națională a Contabilului Român organizată de CECCAR Suceava, că are în vedere pentru perioada următoare inițierea unor măsuri legislative prin care să fie reglementată mult mai atent relația dintre stat și mediul privat.

El a spus că face acest demers și ca urmare a unor consultări pe care le-a avut cu unul dintre cei mai vizibili și mai combativi experți contabili din județul Suceava, Șerban Filip.

”Apreciez profesia de contabil, avand în vedere ca de-a lungul timpului, aceasta a devenit o necesitate nu numai pentru firmele mari, ci și pentru cele mici”, a menționat parlamentarul sucevean care a subliniat faptul că in vestul Europei chiar și persoanele fizice aleg să își reglementeze relația fiscală cu statul prin intermediul unui expert contabil.

 

”Întotdeauna contabilul este cel care te ajuta sa fii corect in relatia cu statul. Mai mult, atunci cand statul are tendinta sa devina abuziv in relatia cu intreprinzatorii, contabilul poate deveni un avocat foarte bun al mediului privat, reusind de foarte multe ori sa-l apere cu suces și intr-un mod profesionist”, a conchis deputatul liberal sucevean.


Intră acum și în grupul de