Judecători din Germania, Finlanda și Polonia vor derula un stagiu la Curtea de Apel Suceava în cadrul unui program coordonat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară


Intră acum și în grupul de

Opt judecători din Germania, Finlanda și Polonia vor participa săptămâna viitoare la un stagiu la instanțe ale Curții de Apel Suceava, aceștia urmând să vadă modul de organizare şi funcţionare a sistemului judiciar român.

Potrivit Biroului de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Suceava, în perioada 25-29 septembrie 2017, la Curtea de Apel Suceava se va derula un stagiu al unui grup de magistrați străini în cadrul Programului de schimb de magistrați coordonat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN).

Delegaţia judecătorilor străini va fi compusă din Janis Jakobs, Melanie Bock,  Johannes Bernhard Timmel, Dominique Frederike Tank, Marlene Stegmann, Marc Russack din Germania, Mari Sulkonen din Finlanda, și Piotr Giedrys din Polonia.

Programul stagiului presupune prezentarea modului de organizare şi funcţionare a sistemului judiciar român, participarea invitaţilor la mai multe audieri şi şedinţe de judecată, prezentarea unor instanţe de grade diferite din raza Curţii de Apel Suceava, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de