Simfonii de toamnă 2017: Sucevenii au donat peste 41.000 de lei în mai puțin de 10 minute, iar Blijdorp Suceava va primi un microbuz special pentru persoanele ce folosesc cărucior cu rotile


Intră acum și în grupul de

Clubul Rotary Suceava-Bucovina a mulțumit, vineri, sucevenilor pentru prezența impresionantă la ediția din acest an a manifestărilor Simfonii de Toamnă și a anunțat că scopul social al acțiunii, strângerea de fonduri pentru achiziția unui microbuz special pentru persoanele cu dizabilități de la Blijdorp Suceava a fost atins, în mai puțin de 10 minute fiind colectați peste 41.000 de lei, care vor fi dublați de Rotary Suceava-Bucovina și de partenerul belgian.

Într-un comunicat de presă semnat de managerul de proiect, Dan Ioan Cușnir și de președintele din acest an al Clubului Rotary Suceava-Bucovina, Paul Vargan, Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA le mulţumeşte din suflet sucevenilor pentru prezenţa impresionantă la ediţia a VI-a a Simfoniilor de Toamna.

„Peste 6.000 de spectatori au fost fascinaţi de profesionalismul şi virtuozitatea artiştilor de la Filarmonica Moldova Iaşi, de repertoriul atent ales, de prestaţia de excepţie a dirijorilor Bogdan Chiroșcă şi Doru Morariu. Le mulţumim sucevenilor pentru generozitate. În urma donaţiilor, în mai puţin de 10 minute s-au strâns 41.200 lei (peste 9.000 euro). Fundaţia Rotary Internaţional şi Clubul Rotary Suceava Bucovina vor dubla această suma şi împreună cu participarea partenerului belgian ne vom atinge obiectivul propus. Centrul pentru persoane cu dizabilităţi Blijdorp Suceava va avea un microbuz special destinat persoanelor care folosesc cărucior cu rotile. Generozitatea sucevenilor a fost din nou impresionantă!”, se arată în comunicat.

Organizatorii țin să evidenţieze  faptul că, probabil, cel mai aşteptat eveniment cultural al Sucevei a fost posibil datorită efortului financiar al partenerilor, al promotorilor şi al sponsorilor.

„Le mulţumim din suflet, datorită dumnealor reuşim să le facem un cadou memorabil sucevenilor fără să cheltuim nici un leu din bani publici, iar accesul publicului să fie gratuit. Aceasta este normalitatea spre care ne îndreptăm şi pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava. Mulţumim pentru susţinere, Suceava!”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de