Primarul Ion Lungu vrea ca în 2018, Suceava să fie un oraș al florilor: Achiziționăm 50.000 de bulbi de lalele pentru primăvară. Crizantemele plantate acum arată foarte bine


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că își dorește ca în anul 2018, municipiul Suceava să fie oraș al florilor și, de aceea, la începutul primăverii vor fi plantate 50.000 de lalele, iar acum se achiziționează bulbii cu suma de 34.500 de lei.

„Ne dorim ca anul viitor, orașul Suceava să fie un oraș al florilor. De aceea achiziționăm 50.000 de bulbi de lalele”, a spus primarul.

El a arătat că bulbii de lalele au fost comandați și, în primăvară, vor fi plantate lalele albe, roșii, portocalii, mov și de alte culori.

„În primăvară să avem aceste lalele când înverzește natura”, a spus Lungu.

El a felicitat pe cei de la Direcția Domeniului Public că au recuperat în ceea ce privește amenajările florale în oraș după ce în primăvară nu erau prea multe flori.

„Vreau să-i felicit pe cei de la domeniul public pentru că aceste crizanteme care au fost plantate acum arată foarte bine”, a spus Lungu.

El a menționat că chiar dacă s-a pornit timid în primăvară, când i-a certat pe aceștia pentru că nu prea erau flori prin oraș, acum s-a recuperat.

„S-au reglementat lucrurile pe parcurs și din punct de vedere floral cred că a arătat destul de bine orașul”, a spus primarul.


Intră acum și în grupul de