Dispensare umane, centre medicale de permanenţă sau centre comunitare vor fi modernizate prin PNDL II în 11 localități sucevene


Intră acum și în grupul de

Mai multe dispensare umane, centre medicale de permanenţă sau centre comunitare din comune ale judeţului ar urma să fie reabilitate prin PNDL II.

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a declarat, vineri, că mai multe primării din judeţ au depus cereri pentru avizare a unor proiecte de construire sau de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare a unor dispensare umane, centre medicale de permanenţă sau centre comunitare, proiecte ce ar urma să fie derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală( PNDLII).

Zorescu a spus că DSP Suceava a avizat în lunile septembrie şi octombrie 2017 şase astfel de proiecte ale primăriilor comunelor Cârlibaba, Rădăşeni, Fântâna Mare, Horodnic de Sus, Cornu Luncii şi Calafindeşti.

Ea a precizat că în curs de avizare sunt proiectele primăriilor Vadu Moldovei, Frătăuţii Vechi, Zvoriştea, Bogdăneşti şi Boroaia.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de