Producătorii suceveni prezenți la Târgul de Toamnă de la Cluj Napoca au rămas fără marfă și s-au reaprovizionat pentru ultima zi a târgului. Pe lângă produsele lactate și preparate din carne, au avut mare succes merele de Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Producătorii suceveni prezenți la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” care se desfășoară la Cluj Napoca au vândut până sâmbătă toată marfa cu care veniseră la târg și au fost nevoiți să se reaprovizioneze în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru ultima zi a târgului.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că succesul târgului organizat la Cluj Napoca a fost confirmat și de vânzările record ale producătorilor suceveni și a remarcat că la fiecare stand au fost cozi.

El a spus că până sâmbătă seara aceștia au vândut tot și că în noaptea de sâmbătă spre duminică s-au reaprovizionat pentru duminică, ultima zi a târgului.

Flutur a menționat că au avut succes atât produselele lactate cât și preparatele din carne, dar au fost foarte apreciate și merele de Fălticeni, dar și păstrăvul în cobză, mai ales că au fost prezentat și modul în care acesta se afumă.

El a menționat că mulți dintre clujenii veniți la târg au solicitat deschiderea de magazine cu produse din Bucovina în Cluj Napoca apreciind produsele acestei zone.

Mai mult,  Gheorghe Flutur a spus că i s-a propus să realizeze un astfel de târg și la Oradea și Timișoara.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” de la Cluj Napoca se va încheia duminică seara.


Intră acum și în grupul de