Faza de proiectare pentru extinderea şi modernizarea Secţiei de Cardiologie a fost finalizată. Lucrările de execuţie ar putea începe la sfârşitul lunii octombrie


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că faza de proiectare pentru extinderea Secţiei de Cardiologie a fost finalizată, iar proiectul a fost predat, luni, firmei care va executa lucrările de construcţie.

El a spus că dosarul pentru obţinerea avizelor necesare emiterii autorizaţiei de construire urmează să fie depus la compartimentul de specialitate din cadrul Primăriei Suceava.

”Sperăm să obţinem autorizaţia foarte repede, astfel încât la sfârşitul lunii antreprenorul general să poată începe organizarea de şantier”, a afirmat Rîmbu.

De precizat este că proiectul de extindere şi modernizare a Secţiei Cardiologie a SJU Suceava prevede extinderea pe verticală, cu un nivel, a Corpului F, iar valoarea investiţiei este de 1,5 milioane de euro.

Investiţia va permite creşterea capacităţii de cazare a Secţiei de Cardiologie cu 25 de paturi, care se adaugă la cele deja existente.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de