Poliția Suceava face recrutări pentru școlile de agenţi de poliție din Câmpina și Cluj-Napoca


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava selecționează candidați pentru a participa la concursurile de admitere organizate în luna ianuarie a anului viitor în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne care formează agenţi de poliţie. Potrivit Poliției Suceava, este vorba despre Școala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Școala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

 

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, prin Serviciul Resurse Umane, efectuează recrutări în perioada 16.10 – 05.12.2017, în zilele de luni până vineri, între orele 10:00-13:00,  pentru instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care formează agenţi de poliţie, respectiv Scoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Scoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, conform actelor normative în vigoare. Concursul de admitere se organizează şi desfăşoară într-o singură sesiune,  în perioada 13-21.01.2018,  conform graficului desfăşurării concursului de admitere”, a precizat IPJ Suceava, miercuri, într-un comunicat de presă.

Poliția Suceava a mai arătat că  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pune la dispoziție, la admiterea din ianuarie, 1300 de locuri, din care 16 locuri pentru rromi și 10 locuri pentru alte minorităţi, iar Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca scoate la concurs 300 de locuri, din care 6 locuri pentru rromi și 3 locuri pentru alte minorităţi.

„Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați. Recrutarea candidaţilor pentru admiterea la instituţiile de învăţământ ale M.A.I. se realizează de structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, în raport de locul de domiciliu/reşedinţa candidatului înscris/ă în cartea de identitate”, se precizează în comunicatul transmis.

Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Suceava (tel. 0230/203112) sau de pe pagina de internet a unităţii: http://sv.politiaromana.ro.

 

 


Intră acum și în grupul de