22 de suceveni angajați pe loc la Bursa absolvenților, alți 533 selectați pentru angajare

Un număr de 22 de suceveni au fost angajați pe loc, vineri, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Suceava la Iulius Mall în Suceava, dar și în Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit AJOFM Suceava, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți au participat 116      agenți economici, din care 41 în Suceava,  23 în Fălticeni, 20 în Rădăuți și 32 în Câmpulung Moldovenesc, oferind în total 900 de locuri de muncă, cele mai multe,    519, în Suceava, 138 în Fălticeni,  164 în Rădăuți și  79 în Câmpulung Moldovenesc.

La această Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți au venit să-și caute un loc de muncă 1.101 de absolvenți, din care 580 în Suceava,  158 în Fălticeni, 260 în Rădăuți și 103 în Câmpulung Moldovenesc.

Dintre aceștia, au fost selectate în vederea încadrării 533 de persoane, din care 340 în Suceava, 60 în Fălticeni, alte 81 în Rădăuți și 52 în Câmpulung Moldovenesc, fiind angajate pe loc 22 de persoane, din care 12 în Suceava, patru în Fălticeni, cinci în Rădăuți și una în Câmpulung Moldovenesc.

După ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, AJOFM Suceava va face publice datele finale referitoare la statistica ocupării la  Bursa absolvenților.

„Mesajele primite astăzi de la angajatori subliniază intenția de a angaja cât mai multe persoane selectate pentru interviu, experiența profesională nefiind un criteriu eliminatoriu”, a declarat Dănuț Mihai Burgheaua, director executiv adjunct AJOFM Suceava.

loading...