Şofer din Stulpicani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, rănit uşor după ce a intrat cu maşina într-un şanţ


Intră acum și în grupul de

Un şofer în vârstă de 43 de ani, din comuna suceveană Stulpicani, a fost rănit uşor în urma unui accident rutier produs în localitatea suceveană Doroteia după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat în vârstă de 43 de ani conducea vineri seara, un autoturism pe DJ 177A,  din localitatea Doroteia, iar pe fondul consumului de băuturi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un şanţ, în urma impactului fiind rănit uşor.

“Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Suceava.

Conform sursei citate, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de