Bărbat fără permis de conducere şi băut, rănit uşor după ce a intrat cu autoutilitara pe care o conducea în şanţul şi gardul unei case din Frătăuții Noi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care conducea, sâmbătă seara, o autoutilitară în comuna Frătăuţii Noi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţul şi gardul unei case, în urma impactului fiind rănit uşor.

Conform IPJ Suceava, un bărbat de 62 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, conducea, sâmbătă seara, o autoutilitară dinspre cătunul Vuliva spre centrul comunei, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în șanțul și gardul unui imobil, iar în urma producerii accidentului şoferul a fost rănit uşor fiind transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Suceava.

Sursa citată menţionează că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de