SJU Suceava: Evoluția stării de sănătate a soției preotului Petru Gavril este bună, dar va mai rămâne internată în secția de Anestezie-Terapie Intensivă


Intră acum și în grupul de

Evoluţia stării de sănătate a soţiei preotului Petru Gavril, care a fost rănită grav în urma accidentului rutier ce a avut loc pe 14 octombrie, în comuna Cornul Luncii, este bună, aceasta rămânând internată pentru alte câteva zile în secţia ATI.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, medicul Mihai Ardeleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pacienta este, în continuare, internată în secţia ATI, unde va mai rămâne câteva zile, dar că evoluţia stării de sănătate a acesteia este bună, reuşind deja să coboare la marginea patului, .

El a spus că pacientei i-au fost scoase tuburile de dren şi că nu mai prezintă în momentul de faţă probleme „ameninţătoare vital”.

“Urmează o lungă perioadă de recuperare care este atât fizică, medicală, cât mai ales cea sufletească. Sufletește este mai greu, golul imens lăsat de pierderea unor persoane dragi este imposibil de umplut”, a mai spus Ardeleanu.

El a precizat că pacienta beneficiază de consiliere din partea unui psiholog, cu care a stabilit „o comunicare foarte bună” şi a fost vizitată de rude şi de cei doi copii.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de