Peste o sută de vehicule pentru transportul public de persoane verficate de polițiștii suceveni, într-o singură zi. Au fost date amenzi de aproape 7.000 de lei, iar doi șoferi au rămas fără permise


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier și Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiul Suceava au organizat şi desfăşurat, marți, 31 octombrie a.c., o acţiune de verificare în trafic pe raza municipiului Suceava, pe linia respectării legalităţii transportului public de persoane.

 

 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în cadrul acţiunii au fost verificate peste 100 de vehicule destinate transportului public de persoane.

„Au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenționale în valoare de 6.960 lei, din care cinci pentru abateri la numărul de persoane în plus transportate faţă de cele prevăzute în certificatul de înmatriculare”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a preciat că în cadrul acțiunii au fost reţinute două permise de conducere, iar pentru diverse abateri au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

 


Intră acum și în grupul de