Peste două sute de polițiști suceveni au asigurat ordinea și liniștea publică de Sf. Mihail și Gavriil


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au desfăşurat miercuri, 8 noiembrie, de Sf. Mihail și Gavriil, mai multe acţiuni pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, având în vedere faptul că pe raza judeţului s-au organizat evenimente sociale, religioase şi cultural – artistice.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, peste două sute de poliţişti au acţionat la nivelul întregului judeţ în zonele în care s-au organizat hramuri bisericeşti, sărbători câmpeneşti sau alte manifestări publice la care au participat un număr mare de cetăţeni.

„Urmare a măsurilor dispuse nu au fost înregistrate evenimente negative, poliţiştii de ordine publică asigurând ordinea şi liniştea publică, iar poliţiştii rutieri fluidizând traficul rutier fără a se înregistra accidente sau incidente rutiere”, a arătat sursa citată.

Poliția Județeană Suceava a mai arătat că o acţiune de amploare a fost organizată în comuna Marginea unde au fost celebrate Zilele Comunei.

Astfel, în cadrul activității au fost distribuite cetăţenilor peste 500 de ghiduri conţinând recomandări pentru prevenirea furturilor din auto, din curţi şi locuinţe, dar şi ghiduri de prevenire a înşelăciunilor materiale realizate cu sprijinul ATOP Suceava. Totodată, s-au purtat discuţii cu cetăţenii în vederea responsabilizării acestora şi adoptării unui comportament preventiv.

„Ghidul conţine recomandări cu privire la siguranţa personală şi patrimonială fiind un  instrument util de informare şi responsabilizare a cetăţenilor în vederea reducerii riscului victimal”, a mai transmis IPJ Suceava.

Poliția Suceava a precizat că aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare, creşterea gradului de siguranţă publică fiind o prioritate a poliţiştilor.


Intră acum și în grupul de