Un tânăr din Mitocu Dragomirnei care și-a cumpărat permisul de conducere din Ucraina a făcut o greșeală: Permisul ucrainean era emis din 2015 deși el a obținut primul pașaport în 2017


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Mitocu Dragomirnei a fost depistat că avea un permis de conducere ucrainean falsificat în condițiile în care documentul ucrainean avea ca dată de emitere anul 2015, iar tânărul a obținut primul pașaport în 2017.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit, vineri, pentru control pe str. Traian Vuia, din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile ucrainene, la data de 23.06.2015.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că de fapt tânărul nu posedă permis de conducere, primul paşaport fiind emis pe numele lui la data de 23.08.2017.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii au continuat verificărilor, ocazie cu care, în urma audierii, tânărul a recunoscut faptul că, nu deţine permis de conducere şi că permisul de conducere prezentat l-a cumpărat în toamna anului 2016 de la o persoană necunoscută.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de