Ion Lungu despre Zona de Agrement Tătărași: A meritat așteptarea. E o oază de liniște și de verdeață


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat că finalizarea lucrărilor la Zona de Agrement Tătărași arată că această investiție a meritat așteptarea și că sucevenii vor putea găsi acolo o oază de verdeață și de liniște.

„În zona de agrement Tătărași, eu zic că a meritat așteptarea. Iese un lucru frumos acolo, chiar e frumos. E o oază de liniște, o oază de verdeață și eu sunt mulțumit cum a ieșit. Sper să placă și sucevenilor”, a spus Ion Lungu în emisiunea Exclusiv 90 de minute.

El a menționat că s-a decis să fie implementat și un proiect suplimentar pentru a oferi mai multe posibilități de petrecere a timpului liber.

„Așa cum am gândit, lucrăm la un proiect suplimentar până în primăvară, să punem o tiroliană acolo, să punem niște elemente care poată contribui la o zonă adevărată de agrement”, a spus Lungu.

Potrivit noului proiect, în zona de agrement va fi montată o tiroliană, pe lângă cele două terenuri de sport amenajate se mai dorește și realizarea unui teren de tenis, dar montarea unui număr de 20 de ansambluri pentru picnic, cu masă, bănci și acoperiș.

Zona de agrement are un iaz cu ponton, cu bărci şi hidrobiciclete, terenuri de tenis, un teren de mini-golf și unui spaţiu de joacă pentru copii, dar și un pavilion, o cafenea, spaţiu administrativ, grup sanitar și alei.

 


Intră acum și în grupul de